Piept De Pui La Cuptor Cu Parmezan
Parmezan piept de pui la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 328 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 33 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Parmezan Dijon La Cuptor, Piept De Pui La Cuptor Cu Crustă De Parmezan, și Piept De Pui Ranch Cu Parmezan La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți o foaie mare de copt în cuptor timp de 5 minute.
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial.
Puneți usturoiul și uleiul într-un castron mic de sticlă și cuptorul cu microunde la 30 de secunde sau până când este cald și parfumat.
Înmuiați puiul în ulei de usturoi; dragă în amestec de pesmet. Înveliți foaia de copt preîncălzită cu spray de gătit și puneți puiul pe tigaie. Înveliți puiul cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când este gata și auriu.
Se servește cu sos de paste.