Piept De Pui Gătit În Tigaie Italiană

Italiană Pan-fierte piept de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 261 calorii, 42G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 26 minute. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui jupuit și dezosat, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Pui Italian Gătit Lent, Pui Italian Gătit Lent Cu Tăiței, și Piept De Pui La Cuptor Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați marinada italiană-muștar într-un vas superficial sau o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați piept de pui. Acoperiți sau sigilați și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore, rotind ocazional.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Se usucă puiul și se presară cu sare și piper. Gătiti puiul în ulei de măsline fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.