Piept De Pui Fript Cu Condimente Italiene
Pieptul de pui prăjit cu condimente italiene este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,3 USD pe porție. O porție conține 430 calorii, 72g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rozmarin, jumătăți de piept de pui, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 53 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Cu Condimente Italiene, Piept De Pui Saut Cu Condimente Italiene, și Piept De Pui Italian La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron, amestecând bine. Slăbiți pielea de pui introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de rozmarin sub pielea slăbită peste carne; frecați deasupra pielii.
Așezați puiul, cu osul în jos, pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor pielea cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 35 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune a sânului înregistrează 15
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Notă nutrițională: deoarece carnea de piept de pui are un conținut scăzut de calorii și grăsimi saturate, puteți mânca pielea și păstrați în continuare grăsimile saturate în limitele admise. Dacă vă place carnea întunecată, care este mai bogată în grăsimi saturate, îndepărtați și aruncați pielea.