Piept de pui de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, sare și piper, caise și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma cerealele, puteți urma acest fel principal cu Cookie-urile cu Confetti de cereale ale lui Sunny ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui De Caise, Piept De Pui Cu Ghimbir De Caise, și Piept De Pui Scorțișoară-Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
Cuptor
2
Într-un castron mic, amestecați cerealele, caisele și untul. Puneți jumătate din amestecul de cereale în centrul fiecărui piept de pui. Îndoiți puiul în jumătate orizontal peste umplutură; fixați cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Caise
Umplutură
Pui întreg
Unt
Cereale
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Bol
3
Așezați într-o tigaie pătrată de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
În cratița de 1 litru, încălziți conservele și sucul de lămâie la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când conservele sunt topite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Conservă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
6
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (170F). Condimentează după gust cu sare și piper.