Piept De Pui De Arțar-Măr

Maple-Apple piept de pui este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 34 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de mere Granny smith, sirop de arțar, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza untul de lumină ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Ușori De Ovăz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Rață Prăjită Cu Sirop De Arțar De Mere Și Vinaigret De Mere, Piept De Pui Prăjit Cu Arțar, și Piept De Pui Glazurat Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați puiul și următoarele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; pungă de etanșare și marinați puiul la frigider 30 de minute.
Scoateți puiul din marinată, rezervând marinada.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pui; gătiți 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul din tigaie și puneți-l deoparte.
Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați mere; sotati 4 minute.
Adăugați marinata rezervată, sare, piper și scorțișoară; aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până când se reduce ușor. Întoarceți puiul în tigaie; gătiți 2 minute sau până când se încălzește bine.
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.