Piept de pui cu Topping de legume cremoase

Sânii de pui cu Topping de legume cremoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 372 calorii, 28G de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de morcov, piept de pui, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de gătit ai putea urma acest curs principal cu Cheesecake brut de afine cu topping de crumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Plăcinte cu oală de pui și legume cu Topping de biscuiți Dilled, Piept De Pui Umplut Cu Broccoli Cremos, și Piept de pui cu slănină cremoasă și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați ardeiul gras și gătiți, amestecând ocazional, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați scallions și morcov și se fierbe 2 minute mai mult.
Se amestecă legumele cu crema de brânză, 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru.
Presărați pieptul de pui cu restul de 1/4 lingurițe de sare și piper.
Puneți sânii într-o tigaie și întindeți-i cu brânza cremă de legume.
Coaceți puiul până când tocmai ați terminat, 20 până la 25 de minute.
Sugestii de meniu: toppingul bogat de pe pui lasă o dorință de legume pur și simplu preparate, cum ar fi broccoli aburit, sparanghel sau fasole verde.
Variație: piept de pui cu sos de brânză Boursin: înlocuiți un pachet de 5 1/2 uncii de brânză Boursin simplă sau cu aromă de usturoi și ierburi pentru brânza cremă.
Recomandare de vin: un alb crocant și fructat va tăia brânza bogată și se va împerechea bine cu aciditatea ardeiului gras și a scallionului. Un Riesling kabinett din regiunea Mosel-Saar-Ruwer din Germania sau, dacă îl puteți găsi, un riesling din lacurile Finger din New York este o posibilitate bună.