Piept de pui cu rozmarin și Chanterelles și cartofi prăjiți de usturoi
Nevoie de un curs principal fără gluten? Pieptul de pui cu rozmarin și Chanterelles și cartofi prăjiți cu usturoi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.98 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 677 calorii, 36g de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, arpagic, ciuperci de chanterelle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rozmarin Usturoi Cartofi Prăjiți, Rozmarin Usturoi Cartofi Prăjiți, și Rozmarin și cartofi prăjiți cu usturoi.
Instrucțiuni
1
Pentru a face cartofi: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți o tigaie în cuptor timp de 5 minute pentru a preîncălzi. Într-un bol de amestecare, combinați cartofii, usturoiul și uleiul de măsline și amestecați pentru a acoperi cartofii și usturoiul. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Transferați în tigaia de prăjire și prăjiți, amestecând ocazional până când cartofii sunt moi când sunt străpunși cu vârful unui cuțit și căței de usturoi sunt foarte moi și dulci în aromă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Scoateți din cuptor și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pentru a face ciuperci: într-o tigaie de 12 inci, încălziți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați șalotele și gătiți timp de aproximativ 3 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
7
Adăugați usturoiul și gătiți cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați ciupercile și cimbru. Acoperiți tigaia și gătiți timp de 7 până la 10 minute, până când ciupercile sunt fragede și și-au eliberat sucurile. Dacă ciupercile par uscate în timpul gătitului, adăugați aproximativ 1/4 cană din stocul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Când ciupercile sunt moi, adăugați restul de bulion de pui, ridicați focul la mare și gătiți până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 6 minute. În ciuperci va fi destul de puțin lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
10
Scoateți-le de pe foc, acoperiți și așezați-le lateral pentru a se încălzi.
1
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Condimentează pieptul de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați pieptul de pui în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti aproximativ 6 minute, pana se rumenesc. Întoarceți și gătiți până când sucurile se limpezesc când sunt străpunse cu vârful unui cuțit, încă aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați rozmarinul și gătiți, bătând frecvent, timp de 6 până la 8 minute mai mult, până când puiul este gătit și rumenit frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Transferați într-un platou de servire și lăsați-l deoparte, acoperit, pentru a se încălzi.
5
Se toarnă orice ulei în tigaie și se adaugă vinul și coniacul. Ridicați focul la mare și deglazați tigaia răzuind orice bucăți rumenite cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați stocul și gătiți până când sosul este redus aproape la jumătate sau îngroșat și bogat aromat, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Scoateți tigaia de pe foc și rotiți în restul de 3 linguri de unt. Condimentează cu arpagic, sare și piper. Puneți sosul peste pui și serviți, trecând ciupercile și cartofii pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)