Piept de pui cu melasă friptă cu brânză elvețiană Sotată

Piept de pui cu melasă friptă cu brânză elvețiană Sotată
Fript melasă piept de pui cu sote elvețian Chard este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție conține 577 calorii, 44G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de baghetă, sare și piper kosher, condimente jerk și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Încercați Piept de pui cu melasă friptă cu brânză elvețiană Sotată, Saut Inktifed Swiss Chard, și Ciorbă Elvețiană Sotată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căldură broiler. Puneți puiul uscat cu prosoape de hârtie, lăsați-l la o grosime uniformă și așezați-l pe o tigaie pentru pui. Într-un castron mic, combinați ketchup-ul, melasa, 1 lingură de ulei, condimentul smucit, 1/4 linguriță de sare și 3 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Ungeți puiul cu o parte din glazură. Se fierbe, periaj ocazional, până se gătește, aproximativ 9 minute. Aruncați glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Ungeți pâinea cu 1 lingură de ulei și presărați usturoiul. Se fierbe până se rumenesc, 1 1/2 minute. Feliați pâinea în cruce. Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați șalotele și gătiți, amestecând, timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ciorba, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și gătiți până se ofilesc și se înmoaie, aproximativ 5 minute. Împărțiți puiul, ciorba și pâinea între farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Chard ElvețianChard Elvețian
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista