Piept de pui condimentat Tandoori cu gem de roșii la grătar și sos de iaurt cu ierburi

Tandoori piept de pui condimentat cu gem de roșii la grătar și sos de iaurt Herbed ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,04 USD pe porție. O porție conține 622 calorii, 50g de proteine, și 24g de grăsime. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare kosher, piept de pui, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Tandoori - pui condimentat cu chutney de roșii-ghimbir, Tandoori la grătar-pui condimentat peste salată verde de Papaya, și Gătit ușor: Kebab de pui de roșii picante la grătar cu sos de mentă de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Combinați toate condimentele și uleiul într-un bol mediu pentru a face o pastă. Frecați un strat subțire de pastă de condimente pe 1 parte a fiecărui piept de pui. Grătați timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate și tocmai fierte.
Scoateți din grătar, lăsați să se odihnească 5 minute și tăiați longitudinal în felii groase de 1/2 inci.
Serviți openface pe pitas: feliile de pui, câteva păpuși de gem de roșii și o picătură de iaurt Herbat.
Grătar de căldură la mare.
Ungeți roșiile și serrano cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați roșiile și serrano pe toate părțile până se carbonizează.
Se scoate de pe grătar și se toacă grosier.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie pe grătarele grătarului sau pe arzătoarele laterale.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Adăugați roșiile, serrano, oțetul balsamic și șofranul și gătiți până se îngroașă. Condimentează cu sare și piper.
Se transferă într-un bol și se lasă să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
Așezați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust. Refrigerați dacă nu utilizați imediat.