Piept De Curcan Sărat
Pieptul de curcan sărat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 451 calorii, 49G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Un amestec de lămâi, unt, piept de curcan cu piele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Bree coapte. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Cel Mai Bun Piept De Curcan Sărat, Piept De Curcan Cu Miere, și Piept De Curcan Cu Lapte Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare sau pungă Ziploc, bateți sarea și zahărul într-un galon de apă până când s-au dizolvat.
Adăugați fructele, ierburile și boabele de piper.
Adăugați curcanul în saramură. Acoperiți oala. Dacă utilizați o pungă Ziploc, puneți-o într-un alt vas în cazul în care există scurgeri.
Lăsați curcanul să stea în saramură timp de 4-24 de ore.
Scoateți curcanul din saramură. Clătiți curcanul și uscați-l.
Condimentează bine cu sare și piper și niște rozmarin proaspăt.
Coaceți la 400 de grade timp de 30-45 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade.