Piept de curcan prăjit cu sos
Pieptul de curcan prăjit cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 465 calorii, 75g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați șalote, sare kosher și piper proaspăt crăpat, jumătăți de piept de curcan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept de curcan prăjit la cuptor cu sos de tigaie, Sage-piept de curcan prăjit și sos, și Piept de curcan prăjit cu ierburi cu sos de tigaie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Uscați pielea sânilor de curcan cu prosoape de hârtie și puneți-o într-o tigaie pe o grătar, cu pieptul în sus. Frecați 4 linguri de unt pe toată suprafața fiecărui sân și condimentați-le bine cu sare și piper.
Adăugați șalotele pe fundul tăvii de prăjit și acoperiți șalotele cu stocul.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade F și sucurile curg limpede, aproximativ 1 oră. (Începeți verificarea temperaturii interne după 45 de minute pentru a preveni supragătirea.)
Scoateți sânii de curcan din cuptor pe o tăietură și cort cu folie. Lăsați să se odihnească în timp ce faceți sosul.
Strecurați picăturile de tigaie într-o oală mică la foc mic și aduceți la foc mic. Într-un castron mic amestecați împreună restul de 2 linguri de unt și făină cu o furculiță, până se formează o pastă.
Se amestecă în bulionul care fierbe, se condimentează cu sare și piper, după gust și se gătește până se îngroașă.
Sculptați carnea de piept de curcan din os și aranjați feliile pe un platou de servire.
Se servește cu sos pe lateral.