Piept De Curcan Glazurat Cu Portocale De Sânge Cu Cartofi Prăjiți La Cuptor

Piept de curcan glazurat cu portocale cu cartofi prăjiți la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 362 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 106 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Piept De Curcan Prăjit La Cuptor, Piept de curcan prăjit la cuptor cu sos de tigaie, și Piept de curcan glazurat cu miere cu ananas prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Combinați sucul de portocale din sânge, coaja, mierea, usturoiul, muștarul, oțetul, fulgii de piper și untul într-o cratiță medie. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, până când glazura s-a redus la jumătate, aproximativ 30 de minute.
Transferați jumătate de glazură într-un recipient și puneți-o deoparte pentru servire.
Între timp, puneți curcanul în tigaie. Se condimentează cu sare și piper și se strecoară cu ulei de măsline. Aranjați cartofii în jurul cărnii, condimentați cu sare și piper și prăjiți timp de 1 oră.
Scoateți din cuptor și ungeți curcanul cu glazură. Continuați prăjirea, ungând cu glazură suplimentară la fiecare 20 de minute până când pielea devine maro aurie și un termometru cu citire instantanee înregistrează 165 de kilometri F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a sânului, 1 1/2 până la 2 ore în total. Dacă pielea începe să se întunece prea mult, cortați liber cu folie de aluminiu.
Când curcanul este gata, scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Sculptați din os, feliați, aranjați pe un platou cu cartofi și stropiți cu sucuri de tigaie. Încălziți glazura rezervată și serviți alături.