Piept De Curcan Afumat

Piept De Curcan Afumat
Pieptul de curcan afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 389 calorii, 57G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână crenguțe de rozmarin, bulb de usturoi, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Curcan Afumat, Piept De Curcan Afumat, și Piept De Curcan Afumat Condimentat Cu Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți cidrul și următoarele 7 ingrediente la fiert într-un vas mare sau 8-qt. Cuptor olandez la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se ia de pe foc. Se amestecă gheața. Se răcește complet (1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Puneți curcanul în saramură; acoperiți și răciți 5 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Pregătiți fumătorul conform instrucțiunilor producătorului, aducând temperatura internă la 225 până la 250; mențineți temperatura 15 până la 20 de minute.
5
Așezați bucăți de lemn pe cărbuni.
6
Scoateți curcanul din saramură și uscați-l cu prosoape de hârtie. Curcan de fum, menținând temperatura în interiorul fumătorului între 225 și 250, timp de 3 1/2 până la 4 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Scoateți curcanul, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 până la 15 minute înainte de a felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista