Pieptul afumat în stil Texas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 685 calorii, 90g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, bucăți de lemn de hickory, ardei jalape murat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe toastul Texas, Piept de vită afumat: Texas BBQ Classic, și Piept în stil Texas.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pieptul, combinați primele 5 ingrediente.
2
Așezați 2 linguri de amestec de zahăr într-un blender. Puneți deoparte amestecul de zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Scoateți 2 ardei iute și 2 linguri de sos din cutie; se adaugă în blender. Rezervați ardeii iute și sosul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați 1 cană de ceapă tocată și următoarele 3 ingrediente (prin bere) în blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Combinați amestecul de piept și chipotle într-o pungă de plastic cu fermoar de 2 galoane; sigiliu. Marinați la frigider 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
6
Înmuiați bucăți de lemn în apă aproximativ 16 ore; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Scoateți pieptul din pungă, aruncând marinada. Se usucă pieptul și se freacă cu amestecul de zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
8
Lăsați pieptul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
9
Scoateți grătarul; pune deoparte. Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte până la mediu-scăzut și lăsând o parte fără căldură. Mențineți temperatura la 22
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Perforați fundul unei tigaie de folie de aluminiu de unică folosință de mai multe ori cu vârful unui cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, Opțional
11
Așezați tigaia pe partea încălzită a grătarului; adăugați jumătate din bucăți de lemn în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, Opțional
12
Așezați o altă tigaie din folie de aluminiu de unică folosință (nu străpungeți tigaia) pe partea neîncălzită a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, Opțional
13
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Înveliți grătarul cu spray de gătit și puneți-l pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, Opțional
14
Așezați pieptul pe grătar peste tigaia cu folie pe partea neîncălzită. Închideți capacul; gătiți 3 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
15
Adăugați bucăți suplimentare de lemn la jumătatea timpului de gătit.
16
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
17
Scoateți pieptul de pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
18
Așezați ceapa feliată și jalapeo pe o foaie mare de folie de aluminiu. Se acoperă cu piept; sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
19
Așezați pieptul învelit în folie într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
20
Coaceți la 250 timp de 1 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 19
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
21
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
22
Lăsați să stea, încă înfășurat, 1 oră. Desfaceți pieptul, rezervând sucuri; tăiați și aruncați grăsimea.
23
Tăiați pieptul peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
24
Pentru a pregăti sosul, tocați mărunt ceapa feliată și jalapeo; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
25
Așezați sucurile de piept într-o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă de 2 căni; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
26
Scurgeți 1/2 cană de picături într-o cratiță, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimile și picăturile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
27
Adăugați ceapa, jalapeo, bulionul și ingredientele rămase în tigaie; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
28
Notă de bere: pieptul fumuriu necesită o bere fumurie. Deși statul Lone Star Face niște beri excelente (oricare dintre ele s-ar împerechea bine cu grătarul din Texas), încercați berea germană Aecht Schlenkerla Maerzen, care are o aromă atrăgătoare de slănină și cârnați afumați din utilizarea orzului afumat. Corpul său complet și dulceața blândă a malțului echilibrează sosul picant. La 9 uncii, o sticlă ($
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Afumați
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Malț
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
29
este suficient pentru a împărtăși. -- Jeffery Lindenmuth