Piept într-o pungă

Pieptul de rețetă într-o pungă este gata în aproximativ 2 ore și 45 de minute și este cu siguranță un excelent lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 378 calorii. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Dacă aveți amestec de supă de ceapă, sos de afine cu fructe întregi, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos, Piept, și Piept pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1 lingură de făină în punga cuptorului; agitați pentru a acoperi.
Locul sac într-un 13-in unsuros. x 9-in. tava de copt; puneți pieptul în pungă.
Combinați sosul de afine, supa, sosul de roșii, amestecul de supă și făina rămasă; se toarnă peste carne de vită. Sac de etanșare.
Tăiați fante în partea de sus a sacului conform instrucțiunilor pachetului.
Coaceți la 325 de ore timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă. Îndepărtați cu grijă pieptul din pungă.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere. Feliați subțire carnea peste cereale; serviți cu sos.