Piept într-o pungă

Piept într-o pungă
Pieptul de rețetă într-o pungă este gata în aproximativ 2 ore și 45 de minute și este cu siguranță un excelent lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 378 calorii. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Dacă aveți amestec de supă de ceapă, sos de afine cu fructe întregi, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos, Piept, și Piept pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 lingură de făină în punga cuptorului; agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Locul sac într-un 13-in unsuros. x 9-in. tava de copt; puneți pieptul în pungă.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Combinați sosul de afine, supa, sosul de roșii, amestecul de supă și făina rămasă; se toarnă peste carne de vită. Sac de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Tăiați fante în partea de sus a sacului conform instrucțiunilor pachetului.
5
Coaceți la 325 de ore timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă. Îndepărtați cu grijă pieptul din pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere. Feliați subțire carnea peste cereale; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate29
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista