Picior de miel la grătar cu muștar condimentat și rozmarin

Picior de miel la grătar cu muștar condimentat și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 257 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,24 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, concentrat de suc de mere, picior de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Picior de miel la grătar cu rozmarin, usturoi și muștar, Picior de miel cu unt la grătar cu rozmarin, usturoi și crustă de muștar, și Muștar și rozmarin grătar de miel w Mini Marscapone & Ricotta Basil Souffles.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic. Treceți treptat în oțet.
Lăsați să stea 15 minute.
Bateți în concentrat de suc de mere, muștar brun, rozmarin și ulei. Condimentați marinada după gust cu sare grosieră și piper.
Așezați mielul, dezosat cu fața în sus, în vasul de copt din sticlă de 15x10x2 inci.
Se presară sare și piper.
Întindeți 1/3 cană de marinată deasupra pentru a acoperi. Întoarce-te.
Se presară sare și piper.
Întindeți marinada rămasă peste miel. Acoperiți vasul cu folie de plastic; se răcește peste noapte.
Spray grătar cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (foc mediu).
Așezați mielul pe grătar cu marinada încă agățată (vas de rezervă cu marinată). Grătar 15 minute. Întoarce mielul. Grill 15 minute, periaj cu marinada de la vasul rezervat. Întoarceți mielul din nou și grătiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte înregistrează 130 buc.F pentru mediu-rar, periat adesea cu orice marinată rămasă, cu aproximativ 5 minute mai mult pe fiecare parte.
Transferați mielul pe platou. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să se odihnească 15 minute. Feliați mielul subțire; aranjați pe platou și serviți.