Picior de miel herbat cu napi prăjiți

Picior de miel herbat cu napi prăjiți
Piciorul Herbed de miel cu napi prăjiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 350 calorii, 44G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallions, roșii de prune, patrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Cotlete de miel cu legume prăjite, Raft de miel cu napi pentru copii și salsa verde de mentă, și Napi Prăjiți.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 500 de grade F. Folosind un cuțit de decojit, faceți tăieturi adânci, la 2 centimetri distanță, peste tot mielul; frecați cu 2 linguri de sare și câteva măcinări de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Transferați mielul într-o tigaie de prăjire, cu partea grasă în sus. Strângeți sucul de 1 lămâie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Prăjiți mielul până când cea mai mare parte a grăsimii este redată și pielea începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 30 până la 40 de minute. Aruncați grăsimea din tigaie și puneți tigaia deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Între timp, tăiați verdele din napi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
VerziiVerzii
6
Tăiați orice napi mari în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
7
Tăiați aproximativ 2 ciorchini și transferați-le într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați pătrunjelul, mărarul, maghiranul, țelina și usturoiul și pulsul pentru a forma o pastă grosieră. Ținând osul, stați piciorul de miel în sus și frecați pasta peste tot; reveniți la tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
MaghiranMaghiran
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Tăiați restul de 4 ciorchini în bucăți de 2 inci. Împrăștiați căpșunile, napii și roșiile în jurul Mielului și condimentați cu sare și piper. Strângeți sucul celor 2 lămâi rămase peste miel și stropiți cu uleiul de măsline. Acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
NapNap
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și prăjiți mielul 1 oră. Descoperiți și continuați prăjirea până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 145 de grade F pentru mediu, încă 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Lăsați să se odihnească 15 minute, apoi feliați.
12
Se servește cu legumele și sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Fotografie de Jonny Valiant
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate100
Revista