Picior de miel cu crustă verde-măslin și lămâie

Picior de miel cu crustă verde-măslin și lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel cu crustă verde-măsline și lămâie. O porție conține 345 calorii, 42G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă $3.74 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, maghiran, măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Miel cu crustă de măsline cu tocană de fasole Adzuki, Miel de ierburi și usturoi cu salată de măsline verzi, și Miel de ierburi și usturoi cu salată de măsline verzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un robot de bucătărie, combinați hamsiile, usturoiul, coaja de lămâie, maghiranul și piperul și pulsați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
MaghiranMaghiran
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Se adaugă măslinele și se pulsează până se toacă mărunt. Cu mașina pornită, adăugați uleiul de măsline și procesați într-o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
4
Așezați un raft într-o tigaie și puneți mielul deasupra. Ungeți mielul cu pasta de măsline și prăjiți-l pe cel mai de jos raft al cuptorului timp de 20 de minute. Reduceți temperatura la 350 și prăjiți mielul timp de aproximativ 1 oră și 10 minute mai mult, până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapenadă De MăslineTapenadă De Măsline
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de a sculpta.
6
Se toarnă sucurile acumulate într-un castron și se servește cu mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate52
Revista