Picioare De Curcan Cu Aragaz Lent

Picioare De Curcan Cu Aragaz Lent
Picioarele de curcan cu aragaz lent sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 979 calorii, 132g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați condimente de pasăre, sare și piper măcinat, picioare de curcan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Un Fel De Mâncare Aragaz Lent Curcan Picioare Cina, Picioare de curcan, cârnați italieni și cartofi în aragazul lent, și Picioarele de pui teriyaki BBQ în aragazul lent.

Instrucțiuni

1
Spălați picioarele de curcan și scuturați excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2
Presărați fiecare picior de curcan cu aproximativ 1/2 linguriță de condimente de pasăre, sare și piper negru după gust. Înfășurați bine piciorul în folie de aluminiu. Repetați cu picioarele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
Piper NegruPiper Negru
Picior De CurcanPicior De Curcan
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați picioarele de curcan învelite într-un aragaz lent, fără lichide sau alte ingrediente. Setați aragazul la scăzut și gătiți până când carnea este foarte fragedă, 7 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate73
Revista