Piccata de pui cu inimi de anghinare necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.21 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 481 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați capere, făină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, Pui Cu Inimi De Anghinare, și Francaise De Pui Cu Inimi De Anghinare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună făina, praful de usturoi, sarea, piperul și condimentul Italian pe o farfurie. Una câte una, dragați ușor bucățile de pui în amestecul de făină pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Bucăți De Pui
Praf De Usturoi
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti bucatile de pui timp de 2 minute pe fiecare parte, sau pana se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Folosind aceeași tigaie, gătiți și amestecați usturoiul și ceapa până devin translucide, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Turnați vinul alb în tigaie, dați focul la mare și gătiți până când vinul se reduce la jumătate, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați bulionul de pui, sucul de lămâie, inimile de anghinare, lichidul rezervat de anghinare și puiul rumenit în tigaie. Reduceți focul la mediu și gătiți până când sosul se îngroașă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă caperele și untul.