Picarones con Miel

Picarones con Miel
Picarones con Miel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 642 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați anason stelat, ulei vegetal, drojdie instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Flan Souffle al Miel, Platanos Maduros con Miel (pătlagină dulce prăjită), și PUI CU TEI ȘI MIERE (POLLO AL LIMON Y MIEL).

Instrucțiuni

1
Pentru a face mierea infuzată, folosiți un cojitor de legume pentru a îndepărta coaja (fără miez) din portocală în fâșii largi; puneți deoparte fructele pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
FructeFructe
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Combinați coaja de portocală cu mierea, frunzele de dafin, bățul de scorțișoară și anasonul stelat într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu. Scoateți tigaia de pe foc și lăsați mierea să se absoarbă timp de 1 oră. Se strecoară mierea, se acoperă și se păstrează la temperatura camerei până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Anason StelatAnason Stelat
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Pentru a face picaronele, combinați drojdia cu apa caldă într-un castron mic și lăsați la temperatura camerei timp de 10 minute până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Transferați amestecul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un cârlig pentru aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
5
Adăugați zahărul, oul, dovleacul pur și sarea și amestecați la viteză medie până se combină bine. Adăugați încet făina, aproximativ o jumătate de cană la un moment dat. Continuați să amestecați la viteză medie până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 8 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru curată și uscată, acoperiți-l cu un prosop de bucătărie curat și uscat și lăsați-l să crească la temperatura camerei până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
6
Încălziți uleiul la 350 de litri F într-o oală, folosind un termometru pentru bomboane sau prăjituri pentru a monitoriza temperatura. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Puneți aluatul cu pumnii, dezumflându-l suficient pentru a-l manipula și porționați-l în 16 bile egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
8
Rulați fiecare bilă într-o frânghie de 6 inci (3 inci în diametru) și apăsați capetele împreună pentru a forma un inel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Lăsați inelele să se odihnească timp de 10 minute.
10
Prăjiți inelele în loturi, rotind o dată, până când sunt crocante și se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
11
Se scurge pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Presărați picaronele cu zahăr de cofetari și serviți fierbinte, cu mierea infuzată stropită deasupra sau într-un castron pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Retipărit cu permisiunea de la Latin Road Home de Jose Garces, 2012 Lake Isle Press
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista