Picături De Cremă De Lămâie-Nucă De Cocos

Picăturile de cremă de lămâie-nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 120 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână chipsuri de copt cu vanilie, culoare alimentară, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. 354 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Picături De Cremă De Lămâie-Nucă De Cocos, Picături De Nucă De Cocos Cu Bijuterii, și Picături De Cireșe De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 2 foi de prăjituri cu spray de gătit.
În robotul de bucătărie, puneți nuca de cocos. Acoperiți; procesați, folosind o mișcare rapidă de pornire și oprire, până când se toacă fin. Într-un castron mare, amestecați nuca de cocos, amestecul de prăjituri și 1/2 cană de nuci de macadamia. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și untul cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 30 de secunde sau până la omogenizare. Bateți oul, coaja de lămâie și culoarea alimentelor până se omogenizează bine. La viteză mică, bateți în amestec de nucă de cocos până se formează aluat rigid.
Pe foile de prăjituri, aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite la 2 inci distanță.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Se răcește 1 până la 2 minute; scoateți din foile de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Așezați așchii de copt și uleiul într-o pungă mică de plastic pentru congelator resigilabilă. Cuptor cu microunde la maxim 45 până la 50 de secunde până se înmoaie. Strângeți ușor punga până când chipsurile sunt netede; tăiați vârful mic dintr-un colț al pungii. Strângeți punga pentru a stropi peste fursecuri.
Se presară cu restul de 1/2 cană de nuci de macadamia.
Lăsați să stea până se întărește burnița, aproximativ 10 minute.