Această rețetă servește 16 și costă 1,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 429 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 27 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați PHILADELPHIA New York Cheesecake Baruri, PHILADELPHIA New York Cheesecake Baruri, și PHILADELPHIA New York-stil de căpșuni Swirl Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă firimituri, 3 linguri. zahăr și unt; apăsați pe partea de jos a 9-inch springform pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Coaceți 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Bateți crema de brânză, 1 cană de zahăr, făina și vanilia cu mixerul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
6
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
7
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Coaceți 1 oră 10 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. La frigider 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
9
Topiți gemul când este gata să serviți cheesecake. Top cheesecake cu fructe; perie cu gem.