Petarde și piure cu sos de ceapă

Petarde și piure cu sos de ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Bangers și Mash cu sos de ceapă. O porție conține 490 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 106 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, făină, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Petarde și piure cu sos de ceapă, Petarde și piure cu sos de ceapă, și Cina in seara asta: petarde și Must cu sos de ceapa.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Condimentează bine cu sare. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la foc mic și se gătește până când cartofii sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se scurge și se pune înapoi în cratiță, se adaugă 3 linguri de unt și 2/3 cană de lapte și se amestecă cu un tocător de cartofi, adăugând mai mult lapte dacă se dorește o consistență mai slabă. Condimentează după gust cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Încălziți restul de 3 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa și frunza de dafin și gătiți, amestecând des, până când ceapa se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se presară cu făină și se amestecă până când făina este încorporată uniform cu ceapa. Amestecând constant, turnați încet stocul peste amestecul de ceapă. Se aduce la foc mic la foc mare, amestecând des, apoi se reduce focul la mediu și se gătește până se îngroașă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Condimentează după gust cu sare și piper și păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare din oțel inoxidabil la foc mediu până când strălucește. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Așezați bangers în tigaie și gătiți până se rumenesc pe o parte, aproximativ 5 minute; răsturnați bangers și acoperiți. Gatiti pana cand bangerii sunt complet fierti, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Împărțiți piureul între 4 farfurii, așezați 2 bangers pe fiecare grămadă de piure și acoperiți cu sos de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Se servește cu bere maro și sos suplimentar și muștar puternic trecut alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
AleAle
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista