Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci

Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci
Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 451 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,05 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ciuperci cremini, pesto comercial și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna de curcan cu spanac și ciuperci - 6 puncte, Lasagna Cu Spanac, Pesto Și Fontina, și Lasagna de spanac cu Pesto de nuc.

Instrucțiuni

1
Aranjați spanacul într-un abur de legume; abur, acoperit, 3 minute sau până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SpanacSpanac
2
Se scurge, se strecoară uscat și se toacă grosier.
3
Combinați spanacul, ciupercile și pesto-ul într-un castron mediu, amestecând pentru a combina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SpanacSpanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați mozzarella, provolona, ricotta și oul bătut într-un castron mediu, amestecând bine pentru a combina. Se amestecă 1/4 cană parmezan și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ProvoloneProvolone
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați sosul de paste și sosul de roșii într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întindeți 1 cană de amestec de sos de paste în fundul unui aragaz lent electric oval de 6 litri acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste amestecul de sos de paste; se acoperă cu 1 cană amestec de brânză și 1 cană amestec de spanac. Repetați straturile, terminând cu amestecul de spanac. Aranjați 3 tăiței peste amestecul de spanac; se acoperă cu 1 cană de amestec de brânză rămasă și 1 cană de amestec de sos de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Sos De PasteSos De Paste
PastePaste
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
7
Așezați restul de 3 tăiței peste amestecul de sos; întindeți amestecul de sos rămas peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
8
Se presară cu restul de 1/2 cană parmezan. Se acoperă cu capac; gatiti la minim 5 ore sau pana se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista