Pesto De Spanac Fusilli

Pesto De Spanac Fusilli
Spanacul Pesto Fusilli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 583 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, coajă de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Fusilli Cu Pesto De Spanac-Nuci, Fusilli cu Pesto de mazăre și Mozzarella afumată, și Fusilli cu Pesto de sparanghel-mentă.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului sau până când sunt al dente. Între timp, faceți pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Așezați jumătate din spanac și toate nucile de pin și usturoiul într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Pulsați, răzuind părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, până când sunt tocate grosier, aproximativ 10 (1 secundă) impulsuri. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați spanacul rămas și pulsați până se toacă grosier, aproximativ 20 (1 secundă) impulsuri, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați parmezanul măsurat, coaja de lămâie și sucul, sarea măsurată și piperul măsurat și procesați până se combină, aproximativ 30 de secunde. Răsturnați părțile laterale ale bolului.Cu motorul pornit, turnați încet uleiul și procesați până se formează o pastă netedă, aproximativ 30 de secunde; puneți pesto-ul deoparte în robotul de bucătărie.Când pastele sunt gata, rezervați 1/2 cană din apa de gătit, apoi scurgeți pastele și readuceți-le în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Puneți oala la foc mic, adăugați pesto și 1/4 cană din apa de gătit rezervată și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand pastele sunt bine acoperite, adaugand mai multa apa de paste dupa cum este necesar pentru a atinge consistenta dorita. Gustați, condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar, și serviți cu parmezan pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista