Pesto și pește cu crustă de măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pesto și pește cu crustă de măsline. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 129 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 197 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pesto, coajă de lămâie, măsline și pește. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cod cu crustă de măsline și Pesto, Unt Ulei De Măsline Panko Crusted Cina De Pește, și Pesto Panko Crusted Pește.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Amestecați pesto-ul, coaja de lămâie și măslinele împreună, apoi amestecați pesmetul.
Așezați fileurile de pește pe o tavă de copt, cu pieleaîn jos, apoi apăsați miezurile pe suprafața fiecărei bucăți.
Coaceți la cuptor timp de 10-12 minute până când peștele este gătit și crusta este crocantă și maro.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.