Pesmet Verde Kale
Nevoie de un farfurie vegană? Pesmetul verde de Kale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 48 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, cățel de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Linguini Cu Pesmet Și Kale, Orecchiette cu Kale și pesmet, și Salată Crudă De Kale Cu Fructe Uscate Și Pesmet Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați kale, 2 lingurițe de ulei de măsline și cățel de usturoi într-un robot de bucătărie; puls până la tocat.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Bagheta sfâșiată de puls într-un procesor de bucătărie pentru firimituri grosiere.
Adăugați pesmetul și sotati 1 1/2 minute. Se amestecă amestecul de kale; sotati 30 de secunde.