Perne De Ciocolată-Marshmallow
Pernele de ciocolată-Marshmallow ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână unt, marshmallows, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Perne De Marshmallow Cu Ciocolată Fără Gluten, Perne de patiserie cu caise și ciocolată, și Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată Maltată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. F. Într-un castron mare, se amestecă amestecul de biscuiți, uleiul, apa, oul și nucile pecan până se formează aluatul moale.
Pe foile de fursecuri unsuroase, aruncați aluatul cu linguri rotunjite la o distanță de 2 inci.
Scoateți din cuptor; apăsați imediat marshmallow pe jumătate ușor, tăiați partea în jos, deasupra cookie-ului.
Coaceți cu 1 până la 2 minute mai mult sau doar până când marshmallows încep să se înmoaie. Se răcește 2 minute; scoateți din foile de cookie la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Între timp, într-o cratiță antiaderentă de 1 litru, topiți chipsurile de ciocolată la foc mic, amestecând până se omogenizează.
Adăugați frișcă, unt și vanilie; se amestecă bine. Se amestecă zahărul pudră până se omogenizează.
Întindeți glazura peste fiecare prăjitură răcită, acoperind marshmallow.
Lăsați să stea până când glazura este setată.