Perfect Parmezan Pizza Aluat

Perfect Parmezan Pizza Aluat
Perfect parmezan Pizza aluat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 796 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Încercați Aluat De Pizza Perfect, Lecția De Gătit Duminică: Aluat Perfect Pentru Pizza, și Aluat Perfect De Plăcintă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 4 căni de făină, parmezan, drojdie și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați apă și ulei; se amestecă până când amestecul formează aluat moale. Frământați pe o suprafață ușor făinată 5 min. sau până la neted și elastic, adăugând treptat făina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Tăiați aluatul în 4 bucăți. (Fiecare bucată este suficientă pentru o pizza de 12 inci.) Pulverizați fiecare bucată cu spray de gătit. Dacă utilizați imediat, acoperiți ușor numărul dorit de bucăți de aluat cu folie de plastic; lăsați să stea 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Așezați fiecare bucată de aluat rămasă în pungă de plastic resigilabilă separată, care a fost pulverizată cu spray de gătit. Sigilați pungile; refrigerați până la 2 zile sau congelați până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista