Perfect Parfait De Fructe De Pasiune

Perfect Parfait De Fructe De Pasiune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați parfaitul perfect din fructul pasiunii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 546 calorii, 12g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ouă, apă, fructul pasiunii pur și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rețetă de Parfait de fructe și iaurt (Parfait de struguri și Granola), Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo, și Batoane de fructe congelate cu fructul pasiunii și burniță de tei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică și grea la foc mediu, combinați 1/2 cană de zahăr cu 1/4 cană de apă. Cu o perie de patiserie umedă, spălați părțile laterale ale tigaiei pentru a preveni formarea cristalelor de zahăr rătăcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se încălzește până când amestecul ajunge la 235 km f pe un termometru pentru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
3
Între timp, în vasul unui mixer cu suport cu un accesoriu pentru bici, bateți gălbenușurile până când sunt ușoare și pufoase. Când siropul de zahăr a atins temperatura, cu mixerul pe mediu-înalt, turnați cu grijă siropul de zahăr fierbinte pe partea laterală a bolului de amestecare și continuați să bateți până când amestecul s-a răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se adaugă pur și se amestecă ușor. Răsturnați amestecul într-un vas metalic și puneți-l deoparte în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-o cratiță la foc mediu, combinați restul de 1/2 cană de zahăr și restul de 1/4 cană de apă și încălziți până când amestecul ajunge la 235 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Între timp, curățați vasul mixerului standului și adăugați albușurile și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți până se spumează. Adăugați încet amestecul de zahăr fierbinte în albușuri și bateți la înălțime până când albușurile sunt foarte albe și strălucitoare și țineți vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Transferați vasul în mixerul de suport prevăzut cu accesoriul pentru TEL și bateți la înălțime până când amestecul formează vârfuri rigide, albe și s-a răcit.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Transferați albușurile de ou în amestecul pur approxide și pliați ușor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
10
Curățați din nou vasul mixerului de suport și turnați smântâna grea. Bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor frișca în amestecul de ouă, asigurându-vă că nu rămân dungi albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Turnați ușor parfaitul în pahare cu o singură porție, un castron mare de servire sau forme individuale de tort dreptunghiulare și congelați până la fermitate, cel puțin 5 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se servește congelat.  
13
Pentru a servi prăjiturile dreptunghiulare, încălziți matrița metalică cu un uscător la foc mic, apoi îndepărtați ușor matrița.
14
Variație: dacă doriți o gradare a culorilor pentru a da desertului un pop vizual, înainte de congelare, adăugați o picătură de colorant alimentar portocaliu la jumătate din amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Verde, Portocaliu și Negru, OpționalColorant Alimentar Verde, Portocaliu și Negru, Opțional
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
15
Întindeți mai întâi parfaitul mai întunecat într-un strat uniform, apoi lingurați ușor parfaitul de culoare mai deschisă deasupra, asigurându-vă că nu amestecați cele două împreună și murdăriți culorile distincte. Înghețați ca mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Variație: dacă doriți să oferiți parfaitului dvs. o bază de tort, folosiți matrița de tort pentru a ștampila un strat de tort, apoi turnați parfait în matriță și înghețați ca mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista