Reteta proaspete pere clare pot fi făcute în aproximativ 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă fără lactate servește 9 și costă 47 de cenți pe porție. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de zahăr, pere, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încearcă Proaspete Pere Ghimbir Clare, Pear Crisp, și Pear Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați făina, ovăzul, zahărul brun și 1/2 linguriță de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane Salvatoare
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Se taie margarina până se formează firimituri grosiere; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
3
Așezați perele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Se presară cu zahăr, suc de lămâie, coajă de lămâie, ghimbir și scorțișoară rămasă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pere Bartlett Sau D'Anjou
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
5
Transfer la un 8-in. vas de copt pătrat acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Se presară cu amestec de firimituri.
7
Coaceți la 350 de euro timp de 45-50 de minute sau până când perele sunt fragede.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru crocante. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.