Pere fierte cu sirop de vin condimentat
Pere fiert cu condimentat-sirop de vin este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 335 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de vin, pere de bosc, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pere fierte în vin roșu condimentat, Pere Fierte Cu Smochine Condimentate, și Pere Fierte Cu Sirop De Cidru De Turtă Dulce.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un vas sigur cu microunde de 3 litri; cuptor cu microunde la maxim 5 minute sau până când amestecul fierbe.
Coaja și perele de miez, lăsând tulpinile intacte. Feliați aproximativ 1/4 inch de la baza fiecărei pere, astfel încât să stea plat.
Adăugați pere în lichidul de braconaj; acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim 10 minute sau până se înmoaie.
Se lasă să se răcească în vas 5 minute.
Îndepărtați perele cu o lingură pliată; deoparte.
Lichid cu microunde la maxim 5 minute sau până la reducerea la 1 cană.
Așezați fiecare pere într-un castron puțin adânc. Se toarna 1/4 cana de sos peste fiecare pere.
Notă: căutați pere care au tulpini lungi pentru o prezentare dramatică. Pentru a mieza o pere, țineți-o în mâna stângă. Folosind un baller de pepene galben, faceți trei sau patru tăieturi rapide în pere de jos. Perele rămase se vor păstra la frigider până la 3 zile.