Pere Cu Sos De Arțar Cu Aragaz Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pere cu sos de arțar cu aragaz lent. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, pere, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Crock Pot Pere Cu Sos De Arțar, Fructe Fierbinți Cu Aragaz Lent Cu Sos De Portocale, și Făină de ovăz cu aragaz lent cu pere și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Peel pere. Pere de bază de jos, lăsând tulpini atașate.
Așezați perele în poziție verticală în aragaz lent de 3 1/2 până la 5 litri.
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția amidonului de porumb și a sucului de portocale; se toarnă peste pere.
Acoperiți și gătiți la foc mare 2 până la 2 1/2 ore sau până se înmoaie.
Scoateți perele din aragaz; așezați în poziție verticală în vasul de servire sau în mâncărurile individuale de desert.
Se amestecă amidon de porumb și suc de portocale; se amestecă în sos în aragaz. Acoperiți și gătiți la foc mare aproximativ 10 minute sau până când sosul este îngroșat. Puneți sosul peste pere. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.