Pere Cu Sos De Arțar Cu Aragaz Lent

Pere Cu Sos De Arțar Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pere cu sos de arțar cu aragaz lent. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, pere, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Crock Pot Pere Cu Sos De Arțar, Fructe Fierbinți Cu Aragaz Lent Cu Sos De Portocale, și Făină de ovăz cu aragaz lent cu pere și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Peel pere. Pere de bază de jos, lăsând tulpini atașate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
2
Așezați perele în poziție verticală în aragaz lent de 3 1/2 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția amidonului de porumb și a sucului de portocale; se toarnă peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
PerePere
4
Acoperiți și gătiți la foc mare 2 până la 2 1/2 ore sau până se înmoaie.
5
Scoateți perele din aragaz; așezați în poziție verticală în vasul de servire sau în mâncărurile individuale de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
6
Se amestecă amidon de porumb și suc de portocale; se amestecă în sos în aragaz. Acoperiți și gătiți la foc mare aproximativ 10 minute sau până când sosul este îngroșat. Puneți sosul peste pere. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
PerePere
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista