Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Perele caramelizate cu înghețată condimentată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 11 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, pere bosc, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere Condimentate Caramelizate, Tort de rom condimentat cu pere caramelizate, și Pere caramelizate cu înghețată Dulce de Leche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați înghețata și ienibaharul într-un recipient sigur pentru congelator; se amestecă bine. Acoperiți; congelați 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Ienibahar
2
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Curățați și miez de pere; tăiați fiecare pere în jumătate pe lungime, lăsând tulpinile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
4
Așezați perele, tăiate cu părțile în jos, într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Ungeți jumătățile de pere cu suc de lămâie; stropiți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Unt
Pere
6
Puneți nectarul de pere într-o cratiță mică. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole în nectar. Se amestecă mierea. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Nectar De Pere
Nectar
Miere
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se toarnă amestecul clocotit peste pere. Acoperiți ușor cu folie; coaceți la 375 timp de 35 de minute, ungând frecvent cu lichid de gătit. Descoperă; întoarceți perele. Se amestecă vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
8
Coaceți, neacoperit, 10 minute, ungând ocazional cu lichid de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți perele din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
11
În timp ce broilerul se preîncălzește, aruncați fasolea de vanilie. Întoarceți perele, tăiați părțile în jos și presărați cu zahăr. Se fierbe 3 până la 5 minute sau până când zahărul este caramelizat (adăugați nectar suplimentar de pere, după cum este necesar, dacă lichidul fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Nectar De Pere
Pere
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
12
Scoateți perele din cuptor; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Așezați jumătăți de pere în fiecare dintre cele 6 feluri de desert; stropiți lichid de gătit uniform peste fiecare pere. Acoperiți fiecare jumătate de pere cu 1/4 cană de înghețată și presărați fiecare cu 1 linguriță de migdale.