Porcul tras cu pere și ceapă dulce este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 489 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,94 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă vidaliană, piper, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. Această rețetă de la poorgirlgourmet.blogspot.com are 32 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras, Carne De Porc Trasă Și Topitură De Ceapă Roșie, și Arepas cu carne de porc trasă și ceapă murată.