Peppercorn-Rețetă De Sos Riesling
Peppercorn-Riesling sos Reteta ar putea fi doar sosul pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 1,47 USD pe porție. O porție conține 185 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți riesling, ceapă, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Curcan fript glazurat cu sirop de arțar cu sos Riesling, Rețetă De Înghețată Cu Boabe De Piper, și Rețetă De Limonadă Cu Boabe De Piper De Rozmarin.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul, vinul, ceapa, boabele de piper și ierburile proaspete la fierbere, apoi reduceți și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.Între timp, topiți untul într-o altă cratiță, apoi amestecați făina pentru a face un roux. Gatiti la foc mediu-mic, batand constant, pana cand amestecul este de culoare bronzata, apoi reduceti focul la minim.
Scoateți ceapa, ierburile și majoritatea boabelor de piper din bulion (păstrați câteva pentru că arată frumos) și turnați încet bulionul în roux în timp ce bateți. Când s-a adăugat tot stocul, adăugați sucurile de tigaie și bateți până nu mai există bulgări. Puteți folosi și un blender de imersie pentru a-l netezi.Păstrați la foc mic până când este gata de servit.Verificați toate sosurile și sosurile noastre de Ziua Recunoștinței chiar aici.