Pepparkakor II este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 114 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ou, scorțișoară măcinată, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pepparkakor (Fursecuri Suedeze Cu Ghimbir), Pepparkakor din grâu integral (fără lactate), și Pepparkakor al mamei (prăjituri de turtă dulce).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (190 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul. Se amestecă oul, siropul de porumb, sucul de portocale și coaja de portocală. Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul și cuișoarele; se amestecă în amestecul crem până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Bicarbonat De Sodiu
Coaja De Portocala
Sirop De Porumb
Scorțișoară
Unt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Rulați aluatul la o grosime de 1/8 inch și tăiați-l în forme cu tăietori de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
4
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Cookie-uri reci pe rafturi de sârmă.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie aproape de meridianul 4. Longitudinea este 60% vin de bază din vintage 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă din foudre și stejar neutru. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4GR / L.