Pepenele de vară cu granita de busuioc-mentă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 95 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. Dacă aveți la îndemână apă, frunze de busuioc, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce e bine. Încercați Pepene galben de vară cu granita de busuioc-mentă, Pepene galben cu granita de busuioc-var, și Salată Cous Cous de pepene galben de vară cu Avocado, struguri și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă zahărul, menta tocată, busuiocul și coaja de tei într-un castron mediu. Se pasează cu lingura de lemn până când ierburile devin verde închis, aproximativ 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie și 1 1/4 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Tei
Busuioc
Ierburi
Zahăr
Apă
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Bol
2
Lăsați să stea 1 oră. Tulpina în castron mare, apăsând pe solide.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transferați 1/2 cană sirop de var în ulcior mic; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Var
4
Turnați siropul de var rămas în vasul de copt metalic de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Așezați vasul în congelator. Se amestecă siropul cu furculița la fiecare oră până se îngheață, aproximativ 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
6
Împărțiți pene de pepene galben Între 8 boluri de supă puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Stropiți pepene galben cu sirop de lime rezervat. Răzuiți granita în fulgi cu furculița. Lingura Generos 1/2 cana granita deasupra pepene galben în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Sirop
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se presară cu frunze de mentă feliate, se ornează cu crenguțe de mentă și se servește.