Penne cu unt brun, rucola și nuci de pin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 578 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Gnocchi cu unt brun cu spanac și nuci de pin, Gnocchi cu unt brun cu spanac și nuci de pin, și Orecchiette cu unt brun, Broccoli, nuci de pin și busuioc.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru pansament: într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, sucul de lămâie, coaja de lămâie, sarea și piperul până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Ulei De Măsline
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Pentru paste: aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
5
Scurgeți și rezervați aproximativ 1 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Într-o tigaie cu față înaltă, bateți untul la foc mediu până se topește. Se fierbe la foc mic până se face spumă. Continuați să gătiți până când untul are o aromă de nucă și capătă o culoare caramel, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare Caramel
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
7
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați pastele, pansamentul, rucola, roșiile, parmezanul, nucile de pin și caperele. Aruncați până se acoperă, adăugând apa rezervată pentru paste, câte 1 lingură pentru a slăbi sosul, dacă este necesar.