Penne cu dovlecei, sparanghel și brânză Parmigiano Reggiano

Penne cu dovlecei, sparanghel și brânză Parmigiano Reggiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 455 calorii, 18g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de barilla veggie penne, brânză parmigiano reggiano, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Mini Penne cu ardei dulci și Parmigiano-Reggiano, Salată de paste Penne cu Parmigiano ras-Reggiano, și Sparanghel la cuptor cu rețetă Parmigiano-Reggiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Într-o tigaie mare se sotează usturoiul și oregano în ulei de măsline până la o culoare ușor galbenă.
Se adaugă dovleceii și sparanghelul și se sotează 3-4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Gatiti pastele cu 1 minut mai putin decat directiile pachetului.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă de gătit.
Adăugați apă de gătit în sos și aduceți la foc mic.
Adăugați paste în sos și aruncați.
Se ia de pe foc și se adaugă brânza Parmigiano Reggiano. Aruncați pentru a combina și servi.