Pear Quesadilla (Quesadilla de Pera)

Pear Quesadilla (Quesadilla de Pera) ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 878 calorii, 21g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 minute. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați Brânză gorgonzola, tortilla, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ziua Recunostintei Resturi Quesadilla (3-Brânză Curcan Cranberry & Sage Quesadilla), Quesadilla paran el Desayuno (mic dejun Quesadilla), și Quesadilla de ciuperci (quesadilla de Champi Cormorones).
Instrucțiuni
Aruncați perele cu zahărul brun într-un castron mic.
Încălziți untul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați perele într-un singur strat și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie și lăsați-o cool.To faceți quesadilla: pe o suprafață de lucru, întindeți 2 tortilla.
Presărați brânza gorgonzola peste fundul fiecărei tortilla.
Adăugați perele uniform deasupra brânzei, apoi acoperiți cu nuci pecan. Sus cu o altă tortilla.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit la foc mediu. Așezați cu grijă 1 quesadilla în tigaie și gătiți 2 minute. Folosind o spatulă, răsturnați ușor quesadilla și gătiți încă 2 minute până se rumenesc ușor și brânza se topește. Repetați cu a doua quesadilla.
Se servește cald peste rucola stropită cu oțet balsamic.Vreau să-i mulțumesc Ginei de la Simply Life pentru un premiu giant bear hug.