Peachy Pui Picante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Peachy Chicken Picante. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $1.76 pe portie. O porție conține 222 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați salsa groasă, jumătăți de piept de pui, ardei gras și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Pui picante, Skillet Pui Picante, și Picante Pui Orez Burritos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți piersicile, rezervați lichid și dați deoparte.
Condimentează puiul cu sare și piper după gust. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați puiul și sotati timp de 9 până la 10 minute, întorcând o dată, până când puiul nu mai este roz în centru.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați ardeiul gras în tigaie, reduceți focul și sotați timp de 2 minute, amestecând, până când ardeiul este crocant și fraged.
Adăugați lichidul de piersici rezervat, salsa și sucul de portocale în tigaie și aduceți totul la fierbere, răzuind bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Adăugați piersicile și amestecați până la cald.
Adăugați puiul. Sosul de lingură și piersicile peste pui până când este acoperit/glazurat, apoi serviți.