Peach-Pecan Rugelach

Peach-Pecan Rugelach
Peach-Pecan Rugelach este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 434 calorii. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de brânză, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 27%. Încercați Peach-Pecan Rugelach, Cais Pecan Rugelach, și Merișor-Pecan Rugelach pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți pecanele într-un singur strat într-o tigaie superficială 10 până la 12 minute sau până la prăjit și parfumat, amestecând la jumătatea drumului. Creșteți temperatura cuptorului la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Pulse făină și următoarele 3 ingrediente într-un procesor de alimente 3 sau 4 ori până când aluatul formează o minge mică și frunze părți ale castron. Împărțiți aluatul în 8 porții, modelând fiecare porție într-o bilă. Înfășurați fiecare bilă separat în folie de plastic și răciți 1 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Căldura se păstrează într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând des, 2 până la 3 minute sau până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Rotiți 1 bilă de aluat într-un cerc de 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Ungeți aluatul cu 1 până la 2 linguri. conserve calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Se Presara 2 Linguri. pecan peste conserve pe aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Tăiați cercul în 8 pene și rotiți pene, începând de la capătul larg, pentru a forma o formă de semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Așezați, îndreptați părțile în jos, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament ușor unsă. Repetați procedura cu restul de bile de aluat, conserve și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Combinați zahărul și scorțișoara; presărați peste crescenți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Coaceți la 375 timp de 15 până la 20 de minute sau până la auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți din foile de copt și transferați-le pe rafturi. Se răcește complet (aproximativ 20 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
ÎNCERCAȚI ACEASTĂ RĂSUCIRE! Rugelach de caise-migdale: conserve de caise substitutive pentru conserve de piersici și migdale pentru nuci pecan. Pregătiți rețeta conform indicațiilor, scăzând timpul de prăjire în pasul 1 până la 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista