Peach-Pecan Rugelach
Peach-Pecan Rugelach este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 434 calorii. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de brânză, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 27%. Încercați Peach-Pecan Rugelach, Cais Pecan Rugelach, și Merișor-Pecan Rugelach pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți pecanele într-un singur strat într-o tigaie superficială 10 până la 12 minute sau până la prăjit și parfumat, amestecând la jumătatea drumului. Creșteți temperatura cuptorului la 37
Pulse făină și următoarele 3 ingrediente într-un procesor de alimente 3 sau 4 ori până când aluatul formează o minge mică și frunze părți ale castron. Împărțiți aluatul în 8 porții, modelând fiecare porție într-o bilă. Înfășurați fiecare bilă separat în folie de plastic și răciți 1 până la 24 de ore.
Căldura se păstrează într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând des, 2 până la 3 minute sau până la cald.
Rotiți 1 bilă de aluat într-un cerc de 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ungeți aluatul cu 1 până la 2 linguri. conserve calde.
Se Presara 2 Linguri. pecan peste conserve pe aluat.
Tăiați cercul în 8 pene și rotiți pene, începând de la capătul larg, pentru a forma o formă de semilună.
Așezați, îndreptați părțile în jos, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament ușor unsă. Repetați procedura cu restul de bile de aluat, conserve și nuci pecan.
Combinați zahărul și scorțișoara; presărați peste crescenți.
Coaceți la 375 timp de 15 până la 20 de minute sau până la auriu.
Scoateți din foile de copt și transferați-le pe rafturi. Se răcește complet (aproximativ 20 de minute).
ÎNCERCAȚI ACEASTĂ RĂSUCIRE! Rugelach de caise-migdale: conserve de caise substitutive pentru conserve de piersici și migdale pentru nuci pecan. Pregătiți rețeta conform indicațiilor, scăzând timpul de prăjire în pasul 1 până la 8 până la 10 minute.