Peach Melba cheesecake
Peach Melba cheesecake ia în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 572 calorii. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, biscuiți crocanți, cremă dublă de oală și extract de vanillan. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 229 ar spune că a ajuns la fața locului. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Încercați Peach Melba Cheesecake, Peach Melba, și Peach Melba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți baza și părțile laterale ale unei forme de 20 cm cu fund liber sau cu formă de arc cu pergament de copt folosiți pete de unt pentru a ajuta hârtia să rămână pe loc în jurul părților laterale.
Puneți biscuiții într-o pungă de plastic pentru alimente și zdrobiți la firimituri folosind un sucitor, apoi amestecați bine cu untul topit. Introduceți forma pregătită și apăsați ferm pentru a crea o bază uniformă. Răciți în timp ce pregătiți umplutura.
Puneți brânza moale, zahărul glazurat și vanilia într-un castron, apoi bateți cu un mixer electric până se omogenizează. Sfat în cremă și continuați să bateți până când amestecul este combinat. Împrăștiați peste 100g de zmeură și jumătate din bucățile de piersici. Folosind o spatulă, pliați cu doar câteva pliuri în timp ce asamblați cheesecake-ul pe care îl vor ondula mai mult.
Puneți amestecul de cremă pe baza de biscuiți, lucrând de la margini spre interior. Neteziți partea superioară a cheesecake-ului în jos cu spatele unei linguri de desert sau a unei spatule. Se lasă la frigider peste noapte.
Într-un robot de bucătărie, blitz 250g de zmeură rămasă, sită, amestecați înapoi în 1 linguriță de semințe, dacă doriți, și îndulciți după gust cu zahăr glazură.
Adăugați suficientă apă sau suc de piersici conservat pentru a-l face să se răcească și să se răcească până la servire.
Aduceți cheesecake-ul la temperatura camerei cu aproximativ 30 de minute înainte de servire. Dacă utilizați o cutie cu fund liber, desfaceți-o așezând deasupra unei cutii, apoi trageți treptat în jos părțile laterale ale cutiei. Glisați cheesecake-ul pe o farfurie de servire, îndepărtând hârtia de căptușeală și baza. Împrăștiați restul de zmeură și bucăți de piersici peste cheesecake, driblați peste o parte din sos și serviți restul alături.