Peach Cobbler este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 322 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, piersici, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin, Old Fashioned Peach Cobbler (Aka Peach Puzzle), și Peach Cobbler.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Puneți făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 până la 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Adăugați bucăți de unt; puls de 10 ori sau până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Cu procesorul pornit, adăugați încet apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până se combină (nu formați o minge).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Unt
5
Apăsați ușor aluatul într-un cerc de 4 inci. Suprapuneți ușor 2 lungimi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
6
Așezați aluatul pe folie de plastic; acoperiți cu 2 lungimi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
7
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un dreptunghi de 15 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
8
Se pune la congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință; îndepărtați foile superioare. Așezați aluatul, cu fața descoperită în jos, într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit, permițând aluatului să se extindă peste margini ; îndepărtați folia de plastic rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
9
Combinați piersicile, 1/2 cană zahăr brun, 2 1/2 linguri făină, vanilie și scorțișoară într-un castron mare; aruncați ușor. Lingură în vasul pregătit; îndoiți marginile aluatului peste amestecul de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Vanilie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Presărați 1/4 cană zahăr brun peste amestec; se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Migdale
11
Combinați oul și apa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Ungeți amestecul de ouă peste aluat; se presară cu zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Aluat
Ouă
13
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când umplutura este spumoasă și crusta este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.