Peach Cobbler

Peach Cobbler
Peach Cobbler este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 322 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, piersici, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin, Old Fashioned Peach Cobbler (Aka Peach Puzzle), și Peach Cobbler.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Puneți făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 până la 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați bucăți de unt; puls de 10 ori sau până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Cu procesorul pornit, adăugați încet apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până se combină (nu formați o minge).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
UntUnt
5
Apăsați ușor aluatul într-un cerc de 4 inci. Suprapuneți ușor 2 lungimi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Așezați aluatul pe folie de plastic; acoperiți cu 2 lungimi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un dreptunghi de 15 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Se pune la congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință; îndepărtați foile superioare. Așezați aluatul, cu fața descoperită în jos, într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit, permițând aluatului să se extindă peste margini ; îndepărtați folia de plastic rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
9
Combinați piersicile, 1/2 cană zahăr brun, 2 1/2 linguri făină, vanilie și scorțișoară într-un castron mare; aruncați ușor. Lingură în vasul pregătit; îndoiți marginile aluatului peste amestecul de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
VanilieVanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Presărați 1/4 cană zahăr brun peste amestec; se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MigdaleMigdale
11
Combinați oul și apa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Ungeți amestecul de ouă peste aluat; se presară cu zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
AluatAluat
OuăOuă
13
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când umplutura este spumoasă și crusta este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Lăsați să stea 30 de minute înainte de servire.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista