Pește-spadă glazurat de Tamarind cu sos de Lime, coriandru și Tamarind
Peștele-spadă glazurat de Tamarind cu sos de Lime, coriandru și Tamarind este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 539 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 5,54 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați o mână de coriandru, sos de soia, fripturi de pește-spadă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până cuburi de gheata ai putea urma acest curs principal cu Nectarine, mure și pecan Sundaes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pește prăjit Thailandez întreg crocant cu sos de tamarind de ghimbir și Pilaf de orez cu nucă de cocos-coriandru, Imli Aur Dhaniye Ki Hari Chutney (Tamarind & Coriandru Dip ) , și Linte Și Basmati Cu Tamarind, Nucă De Cocos, Coriandru Și Negru.
Instrucțiuni
1
Începeți să faceți glazura: înmuiați unul dintre cuburile de pastă de tamarind într-un castron mic cu aproximativ două linguri de apă foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Tamarind
Dressing Japonez De Susan Preparat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați-l să stea, amestecând ocazional, în timp ce pregătiți sosul pentru pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
1
Puneți coriandrul, usturoiul, tamarindul, 2 linguri plus o linguriță de sos de soia, ceapa, șalotele, hamsiile sau pasta de hamsii și sucul de jumătate de var în robotul de bucătărie. Trageți tamarindul în bucăți mici înainte de a-l pune în robotul de bucătărie, pentru a vă asigura că nu există semințe tari în el. Dacă doriți căldură, adăugați un chili proaspăt care a fost tocat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Hamsie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Kg Tortillas De Maíz
Frișcă Suplimentară Groasă
Tamarind
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Procesați timp de aproximativ zece secunde, răzuiți, procesați din nou, răzuiți și, dacă este necesar, procesați a treia oară. Vrei ca bucățile să fie mici și amestecul să fie bine combinat, dar nu vrei un piure lichid.
3
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță mică, grea, cu capac. Înainte de a începe să fumeze, adăugați amestecul de ceapă, coriandru și tamarind și amestecați bine. Se fierbe timp de aproximativ zece minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Kg Tortillas De Maíz
Tamarind
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Puneți capacul și lăsați-l deoparte. Va rezista, nerefrigerat, câteva ore.
5
Pregătiți peștele: aprindeți grătarul la foc mediu sau preîncălziți cuptorul la setarea broiler. Dacă se fierbe, puneți niște folie pe tigaie. Uscați fripturile de pește-spadă și presărați bine cu sare. Frecați uleiul de măsline. Sucați încă o jumătate de lime și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
6
Finalizați realizarea glazurii: apăsați pulpa de tamarind printr-o strecurătoare fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Tamarind
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Adăugați sucul de jumătate de var și o linguriță de sos de soia. Sucați cealaltă jumătate de tei și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
8
Prăjiți semințele de dovleac, dacă folosiți: Preîncălziți cuptorul la aproximativ 375 de grade Fahrenheit. Prăjiți semințele de dovleac pe o foaie de copt tapetată cu pergament, pe raftul superior al cuptorului, rotind o dată, timp de aproximativ cinci minute, sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți din cuptor și aruncați într-un castron cu 1 linguriță de sos de soia sau mai mult după gust. Puneți din nou la cuptor pe tigaia tapetată cu pergament timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți și puneți deoparte.
11
Gătiți peștele: când grătarul sau broilerul este fierbinte - doriți ca cărbunii să fie albi-gătiți peștele pe o parte timp de 3-5 minute minute, în funcție de grosimea fripturilor și de cât de bine vă place peștele-spadă gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
12
În timp ce peștele se gătește la grătar, aduceți sosul la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
13
Adăugați vinul de orez și gătiți un minut sau două. (Când fierb, nu străpung folia, ca să pot colecta sucurile, pe care apoi le strecor și le adaug în sos în acest moment.) Gustați sosul și adăugați mai mult suc de lămâie-sau un vârf de zahăr dacă este prea tartă-și sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Vin De Orez
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
14
Întoarceți peștele și ungeți cu glazura de tamarind. Gatiti a doua parte, apoi intoarceti inca o data si ungeti din nou, gatind doar aproximativ zece sau cincisprezece secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamarind
Dressing Japonez De Susan Preparat
Bomboane De Caracatiță Brite
15
Se servește cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
16
Se ornează cu semințele de dovleac prăjite tamari, dacă se utilizează.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.