Peștele prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $9.96 pe portie. O porție conține 1200 calorii, 71G de proteine, și 80g de grăsime. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, busuioc, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Pește Întreg Prăjit, Pește Prăjit, și Pește Întreg Prăjit.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Începeți prin pregătirea bazei de legume pentru pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Baza
Pește
3
Încălziți 1/3 cană de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați vinetele, condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 10 minute până când sunt fragede. Puneți deoparte pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinete
5
Adăugați dovleceii în tigaie și gătiți în același mod până se înmoaie și scoateți-l în platou cu vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați la tigaie, hamsii zdrobite, ceapă, usturoi și fenicul. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute pana se caramelizeaza, apoi adaugati rosiile si pasta de rosii si gatiti inca 5 minute pana se ofilesc. Condimentează cu sare și piper și adaugă fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Sare și Piper
Pasta De Tomate
Hamsii
Tomate
Fenicul
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Combinați toate legumele împreună într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
8
Acum pregătește peștele. Pune-ți vânzătorul de pește să pregătească bucata de coadă a peștelui tău, astfel încât să fie curățată și dezosată și gata de plecare când ajungi acasă. Începeți prin a marca vertical peștele în 4 locuri, cu pielea în sus, astfel încât tăieturile să străpungă pielea și să dezvăluie carnea. Pregătiți untul compus din busuioc tocând jumătate din busuioc și amestecându-l cu untul la temperatura camerei până se combină bine. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sare și Piper
Busuioc
Pește
9
Condimentați bucata de pește cu sare și piper și ungeți vârful peștelui cu unt de busuioc, apoi luați peștele întreg și transferați-l în tava de prăjire și așezați-l deasupra patului de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Pește
Unt
Busuioc
10
Presărați peștele cu unt cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Pește
11
Se introduce în cuptorul fierbinte și se prăjește timp de 12 până la 15 minute pentru mediu rar, apoi se termină sub broiler timp de 2 minute pentru a crocanta pielea. Nu gătiți prea mult, altfel peștele va fi uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Pentru a servi, porționați peștele de-a lungul marcajelor, serviți cu o lingură de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pește
13
Puneți pâine, ierburi, usturoi și 1/3 cană de ulei de măsline într-un robot de bucătărie și pulsați până când aveți textura firimiturilor de pâine grosieră. Ar trebui să fie un verde vibrant din uleiul de măsline și ierburile. Se condimentează bine cu sare și piper și se prăjește la foc mediu într-o tigaie mare de sote până când este crocantă.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.