Pește Prăjit Întreg
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Peștele prăjit întreg ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 111 calorii. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați old bay, pește, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Pește Roșu Prăjit, Pește Prăjit În Tigaie, și Pește Prăjit Fără Ulei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina cu pudra de condimente la alegere. Aruncați peștele cu făina, apoi agitați peștele pentru a îndepărta excesul de făină. Puneți peștele pe o farfurie mare sau o foaie de copt. Rezervați amestecul de făină rămas.
Tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau wok la 375 F.
Pe măsură ce uleiul se încălzește, aruncați din nou peștele amestecul de făină și agitați din nou pentru a îndepărta excesul de făină.
Adăugați peștele în uleiul fierbinte, gătind doar câțiva pești simultan, astfel încât temperatura uleiului să nu scadă prea mult. Se prăjește până când peștele se rumeneste, 2 până la 4 minute, în funcție de mărimea peștelui.
Scurgeți peștele pe prosoapele de hârtie, apoi transferați peștele în platoul de servire și presărați sare de mare. Mănâncă imediat cu pene de lămâie și oțet.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.