Pește la cuptor cu roșii-busuioc
Peștele la cuptor cu roșii și busuioc este o rețetă fără gluten, primară și pescatariană, cu 2 porții. Pentru 2,69 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 136 de calorii , 21 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Un amestec de roșii prune, fileuri de eglefin, brânză de parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 54% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Stive de vinete la grătar și roșii moștenite cu busuioc și coulis de roșii , Molee ușor de pește (tocană de pește în stil indian de sud cu nucă de cocos) și Pește la grătar cu gust de roșii uscate la soare .
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați sucul de lămâie și uleiul.
Adăugați fileuri de pește; întoarce-te la haină.
Puneți într-un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Se presară busuioc, sare și piper. Aranjați roșiile deasupra; se presară cu brânză.
Acoperiți și coaceți la 400° timp de 10-12 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.