Peștele la cuptor cu roșii și busuioc este o rețetă fără gluten, primară și pescatariană, cu 2 porții. Pentru 2,69 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 136 de calorii , 21 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Un amestec de roșii prune, fileuri de eglefin, brânză de parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 54% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Stive de vinete la grătar și roșii moștenite cu busuioc și coulis de roșii , Molee ușor de pește (tocană de pește în stil indian de sud cu nucă de cocos) și Pește la grătar cu gust de roșii uscate la soare .
Instrucțiuni
1
Într-un castron puțin adânc, combinați sucul de lămâie și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați fileuri de pește; întoarce-te la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
3
Puneți într-un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se presară busuioc, sare și piper. Aranjați roșiile deasupra; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Acoperiți și coaceți la 400° timp de 10-12 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.